NINEBOT BY SEGWAY GOKART KIT

Buy this
  • 8 290,00 kr

Nu kan du förvandla din NineBot S till en GoKart! Segway-Ninebot har skapat ännu ett roligt transportmedel som garanterat kommer att fånga intresset hos både stora och små. Ninebot GoKart är utrustad med två pedaler; en gas och en broms. Utöver fotbromsen är den även utrustad med en mekanisk handbroms. Den kan både bromsa och ge dig möjligheten att drifta. Ju oftare du kör, ju bättre blir du. På det sättet kan du utmana dig själv. Det är möjligt att få din GoKart att backa genom att trycka två gånger på bromspedalen. Den har en max hastighet på 24 km/h och en räckvidd på upp till 15 km.

Ramen är justerbar och kan anpassas efter förarens höjd från 130-190 cm, och den har en max. Belastning på 100 kg. Du kan ansluta den till din smartphone och därmed få tillgång till flera olika funktioner, däribland inställningarna för de olika körformerna (Nybörjare 8 km/h, Standard 18 km/h och sport 24 km/h), samt lyse, hastighet och fordonsdiagnostik. Du kan enkelt fälla ihop NineBot GoKart så att den blir lättare att transportera. Den kan faktiskt fällas ihop så att den får plats i bagageluckan. GoKarten är designad för barn (14+) och vuxna. Den kan vara riktigt bra när det ska tränas körteknik och manövrering. Det finns självklart ett säkerhetsbälte, så att alla kan köra säkert och i appen kan farten begränsas för nybörjare.

Därefter är det bara att spänna fast bältet och göra dig klar för en blixtsnabb acceleration från 0-20 km/h på några få sekunder. Må bästa man vinna!

Notera: För att kunna använda detta GoKart-Kit, behöver du NineBot S. Vi har även ett komplett set med GoKart + Ninebot S.

  • Gör om din Ninebot S till en GoKart
  • Kul för båda vuxna och barn
  • Kompakt design ( Kan fällas ihop)

Smartphone app
Ja

Typ
GoKart

Höjd
60 cm.

Räckvidd
15 km.

Bredd
82,2 cm.

Vikt
27,8 kg.

Hastighet
24 km/h.

Längd
138,3 cm.

Märke
Ninebot by Segway